Uitnodiging: Gelderse biodiversiteitsdag

Beste natuurliefhebber,

De provincie Gelderland nodigt u van harte uit voor de Gelderse biodiversiteitsdag op vrijdag 3 november in het Huis der Provincie.

De Gelderse biodiversiteitsdag is bedoeld voor vrijwilligers en natuurbeheerders die zich inzetten voor de Gelderse natuur. Dat kan zijn bij een natuurorganisatie, een terreinbeherende organisatie, gemeente, waterschap, agrarische natuurvereniging en/of adviesbureau. Deze dag is een uitgelezen kans om kennis te maken met iedereen, vrijwilliger of professional, die betrokken en actief is in de Gelderse natuur.

Laat je informeren en inspireren

Het programma van de biodiversiteitsdag is afwisselend en actief en biedt u lezingen, workshops en films over de bijzondere flora en fauna en het natuurbeheer in Gelderland. Ook is er de mogelijkheid om mee het veld in te gaan tijdens de excursie. Allerlei soortgroepen en Gelderse streken komen aan bod: van vogels en insecten tot vissen en zoogdieren en van het Rivierengebied en de Veluwe tot de Achterhoek.

Programma

Hier vindt u het complete programma van de Gelderse biodiversiteitsdag.

Aanmelden

Aanmelden kan via het digitale inschrijfformulier. Bij het aanmelden wordt u gevraagd een keuze te maken uit het aanbod van lezingen en workshops. Let op: om u aan te melden vragen we u om eenmalig te registreren. Na registratie kunt u altijd uw inschrijvingen inzien en aanpassen. Daarbij is het belangrijk om uw account te activeren. De activatielink vindt u na registratie in uw mailbox.

Stuur deze uitnodiging gerust door aan andere geïnteresseerden.

Eventuele vragen over de biodiversiteitsdag kunt u mailen aan Symposium_Biodiversiteit@Gelderland.nl 

Wij hopen u op 3 november te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Gert Jan de Fijter
Programmamanager Provincie Gelderland